top of page

Jeg tilbyder

  • Individuel terapi - også online

  • Parterapi - også online

  • Familieterapi

  • Gruppeterapi​

  • Narrativ studierådgivning - også online

  • Narrativ coaching - også online

Jeg er specialiseret i:

Pårørende & parforhold.

 

Jeg er naturligivs mere end åben overfor at hjælpe dig, uanset hvad du kommer med. - Det kan være alt fra eksempelvis: angst, lavt selvværd, tilknytningsproblemer, depression til en generel følelse af udefinerbar nedstemthed.Mange opsøger psykisk hjælp uden man selv nødvendigvis er klar over, hvad problemet er. Man kan måske bare mærke, at man ikke har det så godt. At man føler sig trist, at livet ikke går som forventet og at samtaler med familie og venner ikke længere er tilstrækkelige. Flere kan også føle en form for skam eller tilbageholdenhed for at opsøge hjælp, da man kan opfatte sine problemer for at være i småtingsafdelingen.

Uanset din situation og udfordringernes omfang, står jeg klar med et trygt og fordomsfrit rum, hvor vi sammen undersøger årsagerne til din sindstilstand.​ 

Det er min fornemmeste opgave at sende dig hjem i et bedre humør, end da du ankom. Terapi skal nemlig i min optik ikke være en ubehagelig og drænende oplevelse.

Første samtale fås til halv pris, så du kan se kemien an. Al forskning viser nemlig, at den allervigtigste komponent for et vellykket terapiforløb er god kemi mellem klient og terapeut.

Min tilgang

Når vi mødes første gang, vil vi bruge den første session på sammen at spore os ind på, hvad du står i lige nu.

Vi finder årsagen til, at du har kontaktet mig og vender dine tanker om det. Det er vigtigt for mig at skabe en tryg atmosfære, så du kan lade dig føre ind i samtalen og for en stund bare være til stede i den. Over tid vil vi sammen opbygge et sprog for dine udfordringer og finde en måde, du enten kan leve med eller ændre dem.

Min tilgang til terapi er, at vi indgår et samarbejde. Jeg er ikke eksperten i dit liv­ – det er du. Jeg kan bare hjælpe dig med at sætte ord på og skabe overblik over dine udfordringer.

Vi evaluerer samtalens forløb hver gang, så din oplevelse optimeres, og du får mest muligt ud af sessionerne.​

  • Det er en del af den narrative metode at forholde sig åbent over for at invitere andre med til samtalen. Det kan eksempelvis være din kæreste, gode ven eller forældre.

  • Jeg tilbyder både sessioner af 60 min. varighed og af 90 min. varighed. En time er for nogen rigeligt, mens det for andre giver god mening at blive i samtalen lidt længere.

  • Jeg tilbyder også "walk and talks", hvor vi fører den terapeutiske samtale under en gåtur. Så er vi både til stede i krop og samtale, mens vi får frisk luft til hjernen.

Varigheden af dit forløb er op til dig. Det kan variere meget fra person til person og afhænger også af problematikkens omfang. Jeg tilbyder en klippekortsordning, så du kan spare penge ved at forsøge at forudse, hvor ofte du vil ses.

bottom of page