top of page

Individuel terapi

Individuel terapi, er måske det de fleste associerer med et klassisk psykoterapeutisk forløb.

I denne terapi er fokus kun på dig. Vi vil indgå et samarbejde og komme til bunds i årsagerne til at du har haft lyst til at tale med en uddannet terapeut om dine udfordringer.

Skulle du i løbet af forløbet have brug for at få din familie, kæreste eller ven med, så har jeg ligeledes forløb der kan rumme dette.

Hos mig går du som udgangspunkt alene, men da jeg er uddannet narrativ psykoterapeut, kan jeg benytte mig af det vi kalder 'vidner'. Dvs. hvis du selv ønsker det, så kan en person efter eget ønske, hjertens gerne deltage i terapien. Dog udelukkende som et såkaldt vidne. Det betyder at jeg udover at byde personen velkommen, og introducere nogle enkelte foreskrifter, så vil jeg interviewe personen efter din session. Her får personen mulighed for at tilkendegive hvad de har hørt dig sige. I den narrative traditioner arbejder vi ofte med vidner, idet vi tror på at det er enormt effektfuldt at få sine ord tilbage. Vi tror at denne vidne-prakis kan modarbejde følelser af ensomhed, stigmatisering og fordre åbenhed og fællesskab. 

Har man ikke selv en person i tankerne, forsøger jeg gerne at finde en person til at være vidne, og ellers er det altid en del af min praksis at jeg er et vidne til din proces. 

Sessionerne er enten af 60 minutters eller 90 minutters varighed. Jeg anbefaler at man starter med at have én session pr uge, med tiden hver anden uge, og til slut sjældnere og sjældnere. 

bottom of page