top of page

Gruppeterapi

Jeg udbyder løbende gruppeterapeutiske forløb. 

 

Terapeutisk mødregruppe

i børnecaféen Lille Stund.

At blive mor for første gang er nok den største livsomvæltning man kan støde på. Alt vendes på hovedet. Egne behov bliver undertrykt. Søvnunderskud sætter dybe spor, og selvom det er smukt, vidunderligt og velkomment, så er det benhårdt. Derfor har jeg besluttet at starte en terapeutisk mødregruppe, fordi jeg gerne vil hjælpe med at skabe et rum hvor nybagte mødre kan føle fællesskab, blive spejlet, rummet og anerkendt. Mødregrupper er alle tiders koncept, som mange drager god gavn af, men sidder man med noget som måske tynger lidt mere end hvad gruppen kan bære, så kan det være afgørende at inddrage en professionel til at mediere og holde rummet. 

Som mor til to, og med den narrative metode som afsæt, vil vi sammen fastlægge relevante temaer for de tilmeldte. De tilmeldte køber hele forløbet og der kommer ikke nye til undervejs. 

  • Holdet vil være på minimum 3 deltagere, maksimum 6. 

  • Forløbet foregår 4 mandage i streg, af 90 minutters varighed.

  • Det foregår i Lille Stunds hyggelige børnecafé på Vesterbro, hvor babyer er meget velkomne.

  • The, kaffe og juice er inklusiv i prisen.

  • Forløbet koster 1.400 kr.

Pårørende til en person med et misbrug - opstart d.15. maj. kl.16.30

I øjeblikket tilbyder jeg et forløb for pårørende til personer med et misbrug. Hvad end du er opvokset i et hjem med forældre som var alkoholiserede, eller om du har/har haft en kæreste eller veninde, som har døjet med misbrug, så kom endelig og del din historie.

Gruppeterapi kan være en helt særlig måde at få bearbejdet en specifik problemstilling på. Det særlige vil ofte være i mødet med ligesindede. 


Gruppelokale til gruppeterapi med stole sat i en rundkreds

Den narrative tilgang hjælper os til tale om det svære. Dét at se sine ord på tavlen og deltage i den afsluttende bevidning, kan give en stor følelse af samhøringhed og af at være forstået og mødt. 

  • Holdet vil være med minimum 3 deltagere, maksimum 6.

  • Holdet vil være hver 14. dag og vare i 90 min. Ialt 5 gange. 

  • Forløbet foregår i klinikken i København K.

Mistet graviditet

For mange opleves det at miste sin graviditet som en krise – uanset hvor langt man er henne. Det kan være meget svært at finde den rette støtte og omsorg, og i dag går man desværre meget op i, hvornår i graviditeten det gik galt. Derfor er det i dette forum underordnet, om det eksempelvis er sket ved en spontan abort i uge 7, en missed abortion i uge 10, eller efter en uheldig nakkefoldsscanning.

Jeg tilbyder altså gruppeterapi for dig, som har mistet din graviditet. Hvornår det skete, er ikke væsentligt – det væsentlige er, hvordan du har det med det.

​Fokus vil være på at få talt forløbet igennem, dele jeres oplevelser og på krise- og sorgbearbejdning, således at du i løbet af processen kommer et sted hen, hvor det føles lettere at være med dén oplevelse i baggagen.

  • Holdet vil være på minimum 3 og maximum 6 deltagere.

  • Holdet vil være hver 14. dag og vare i 90 min. Ialt 5 gange. 

Dag og tidspunkt er endnu ikke fastsat, så kontakt mig endelig for at se, om vi kan til tilpasse det netop din kalender.

Jeg opstarter gerne et hold for par, så kontakt mig endelig, hvis dette kunne have interesse.

mørkhåret kvinde ligger under en dyne i en seng
Jeg vil gerne vide mere om gruppeterapi

Tak for din indsendelse!

bottom of page