top of page

Lidt om mig

Jeg er 38 år gammel og bor på Vesterbro med min kæreste Christian, og vores to dejlige børn, Benjamin på 2 år og Asta på 5 år. Jeg er opvokset i Roskilde, som efternøleren til tre storebrødre i en sammenbragt familie.

thumb_dennislehmann_annabakjensen_213_10

Da jeg gik på Roskilde Gymnasium og egentlig troede jeg skulle være skuespiller, slog det mig pludseligt at psykologien er overalt. Alt hvad jeg fandt spændende i de forskellige fag, var funderet i psykologien. At jeg derudover altid har haft en særlig evne til at skabe et rum, hvor selv helt fremmede betror mig deres livshistorie, medførte at jeg ikke kunne løbe fra, at jeg måtte vælge en vej, hvor mit primære job, er at tale med mennesker.  Jeg måtte sande at psykoterapeutuddannelsen krævede at man ikke blot skulle have en videregående uddannelse, men også relevant arbejdserfaring. Jeg søgte derfor ind på Film- og medievidenskab, i håbet om at kunne kombinere det med psykologi. Efter min kandidat har jeg både arbejdet frivilligt som rådgiver hos Psykiatri Fonden og Samtalehuset i Snekkersten. 

Arbejdsmæssigt var jeg enormt draget af at undervise på Krogerup Højskole, idet jeg selv havde været elev der, og elskede alt ved stedet. Jeg var derfor lykkelig for at få lov til at undervise der i begge mine fag. 

Jeg har desuden fulgt i min fars fodspor og arbejdet i gymnasieskolen i flere år. 

Psykoterapeutuddannelsen måtte jeg uden tvivl tage på DISPUK, da de her har min foretrukne psykologiske tilgang, nemlig den narrative. Her tog jeg den 5 år lange psykoterapeut uddannelse, som derved certificerer mig til at foretage individuel, par- og familieterapi. Jeg er privat praktiserende, men er en del af et klinikfællesskab, som både har til huse i København K og i Valby. 

bottom of page